Abrazivni sunđer za čišćenje – Emery sponge

Abrazivni sunđer za čišćenje – Emery sponge

Abrazivni sunđer za čišćenje
Cena: 320 din;
Dimenzije: 10x7x1,2cm.

EMERY SPONGE je specijalni abrazivni sunđer za čišćenje, proizveden po nanotehnologiji. Zahvaljujući svojoj strukturi veoma lako i efikasno čisti teško zamašćene, zakorele, ulepljene i rđom zahvaćene površine samo uz pomoć vode, bez dodatnih hemijskih sredstava. Ima široku upotrebu, i veoma je efikasan pri čišćenju raznih metalnih, emajliranih, staklenih, staklokeramičkih, keramičkih, kamenih i plastičnih površina.

Može se upotrebljavati u:

1. Kuhinji – koristi se za čišćenje keramičkih pločica, sudopere, kuhinjskog posuđa (lonaca, šerpi, posuda za pečenje itd.), kao i za čišćenje kuhinjske bele tehnike od teških masnoća, ulepljenosti, zakorelosti i rđe: šporeta, rerni, multikuvara, mikrotalasne pećnice i aspiratora.

2. Kupatilu i WC-u – koristi se za čišćenje pločica, tuš-kabine (metalnog, staklenog i plastičnog dela), kade, lavaboa, i slavine od teških masnoća, ulepljenosti, kamenca i rđe.

3. Restoranima i restoranima brze hrane– koristi se za čišćenje radnih površina u kuhinjama, sudopera, šporeta, roštilja i kuhinjskog posuđa od teških masnoća, zakorelosti, ulepljenosti, kamenca i rđe.

4. Ostalo – koristi se za čišćenje mesinganih i metalnih kvaka i ručki na vratima i prozorima, od rđe i teške zaprljanosti. Može se koristiti i za čišćenje ulepljenih stakalenih i metalnih površina od selotejpa. Pored čišćenja, zbog izrazito abrazivnog svojstva, može poslužiti kao oštrač noževa i makaza, i kao šmirgla.

Način upotrebe:
1. Potopite sunđer u vodu.
2. Iscedite višak vode do srednje vlažnosti sunđera.
3. Sa srednje vlažnim sunđerom možete započeti čišćenje zaprljanih delova raznih površina.
4. Zaprljan sundjer isperite pod česmom ili ga možete isprati potapanjem u vodu.
5. Ispran sunđer iscedite do srednje vlažnosti ukoliko nastavljate sa čišćenjem. Ukoliko ste završili sa čišćenjem, iscedite sunđer i ostavite da se osuši.

Upozorenje:
1. Pažljivo koristiti sunđer pri čišćenju obojenih, sjajnih i lakom premazanih površina, jer zbog izrazito abrazivnog svojstva mogu ostati tragovi ili se može skinuti boja sa površina koje se čiste.
2. Ne sme se trljati koža sunđerom, tj. ne sme se koristiti pri kupanju.
3. Pri korišćenju sunđera preporučuje se upotreba zaštitnih gumenih rukavica.
4. Čuvati sunđer van domašaja dece i kućnih ljubimaca.

Emery sponge je extra za kamenac na pločicama i slavinama, a i za skidanje raznih mrlja. Moje preporuke. ( Ivana Filipović )

Ubijao me je miris razne hemije dok sam čistila masnoće u rerni šporeta. Kada sam kupila ovaj sunđer više ne moram da se gušim u mirisu razne hemije, a efekat i brzina čišćenja su još bolji. Preporučujem. ( Jelena Delipara )

Sa abrazivnim sunđerom veoma lagano rešavam problem kamenca na stranicama tuš kabine i to bez hemije za kamenac. Samo pomoću vode veoma lako ćete ukloniti kamenac. Kupite, nećete se pokajati. ( Dušica Gligoroski )

Nikako nisam znao kako da uklonim zarđalost sa ringli šporeta. Kad sam probao ovaj sunđer po preporuci, veoma lako sam očistio zarđalost sa ringli šporeta samo pomoću vode bez velikog napora. Probajte. ( Miloš Zorić )


ECO CLEAN

ECO CLEAN

Proizvodi i usluge

Pronađite na sajtu