Magični sunđer za brisanje – Eraser sponge extra strong

Magični sunđer za brisanje – Eraser sponge extra strong

Cena: 290 din;
Dimenzije: 11x7x3 cm;
Gustina: 24 kg/m3;

ERASER SPONGE EXTRA STRONG  je specijalni melaminski sunđer za brisanje, proizveden po nanotehnologiji. Karakteriše ga velika gustina od 24 kg/m3, velika moć upijanja vode i 99,9%-no antibakterijsko svojstvo. Zahvaljujući svojoj strukturi veoma lako i efikasno briše razne vrste mrlja i prljavština samo uz pomoć vode, bez dodatnih hemijskih sredstava. Ima veoma širok spektar upotrebe, i veoma je efikasan pri brisanju raznih metalnih, staklenih, staklokeramičkih, keramičkih, kamenih, plastičnih, drvenih i kožnih površina.

Može se upotrebljavati u:

1. Kuhinji – koristi se za uklanjanje kamenca i raznih vrsta zaprljanosti sa sudopere i slavine, kuhinjskih radnih površina i elemenata, kuhinjskog posuđa (posebno zaprljanih džezvi i šoljica od kafe), pribora za jelo, kao i bele tehnike u kuhinji: frižidera, šporeta, mikrotalasne pećnice, aspiratora, čajnika itd .

2. Kupatilu i WC-u – koristi se za uklanjanje kamenca i raznih vrsta zaprljanosti sa pločica, tuš-kabine (metalnog i staklenog dela), kade, lavaboa, vodokotlića, toaleta i slavine, kao I sa bele tehnike u kupatilu: bojlera, veš mašine, mašine za sušenje veša itd.

3. Dnevnom boravku i spavaćim sobama– koristi se za uklanjanje i brisanje raznih vrsta zaprljanosti sa vrata, prozora, ogledala, prekidača, kućnih aparata i tehničkih uređaja (lampi, televizora, kompjutera, telefona, štampača, klima-uređaja itd.), nameštaja, a posebno nameštaja od kože koji je veoma osetljiv.

4. Kancelarijskim i školskim prostorijama – koristi se za brisanje raznih vrsta zaprljanosti sa vrata, prozora, kancelarijskog i školskog nameštaja (od drveta, metala i kože) i tehničkih uređaja (kompjutera, tastatura, štampača, faksa, projektora, klima-uređaja, itd.). Posebnu ulogu melaminski sunđer ima u brisanju školske table ispisane markerom posle predavanja, kao i u brisanju tragova hemijske olovke ili markera sa školskih klupa i zidova.

5. Auto perionicama – koristi se za brisanje i uklanjanje raznih vrsta zaprljanosti u automobilu (stakala, instrument-table, plastičnih i drvenih elemenata u unutrašnjosti automobila, presvlaka od kože i kožnih sedišta) i spoljašnjosti automobila (stakala, farova, felni, karoserije). Napomena: Veoma pažljivo koristiti melaminski sunđer pri brisanju ofarbanih delova karoserije. Pre brisanja, probajte sunđer na neutralnom delu automobila, zbog veoma jakog efekta brisanja.

6. Ostalo – koristi se pri brisanju dečijih igračaka, odeće i obuće od glatke kože i kožne galanterije. Veliki efakat ima pri brisanju belih kožnih patika i cipela.

Način upotrebe:
1. Potopite sunđer u vodu.
2. Laganim pritiskom dlanovima šaka iscedite višak vode do minimalne vlažnosti sunđera. Ne cedite sunđer uvrtanjem ili savijanjem.
3. Sa vlažnim sunđerom možete započeti brisanje zaprljanih delova raznih površina. (Preporučuje se brisanje u jednom smeru, da bi se sačuvao vek sunđera, jer se sunđer troši prilikom brisanja.)
4. Zaprljan sundjer isperite pod česmom ili ga možete isprati potapanjem u vodu. Ne sme se sunđer uvrtati i savijati prilikom ispiranja.
5. Ispran sunđer iscedite do minimalne vlažnosti ukoliko nastavljate sa čišćenjem. Ukoliko ste završili sa čišćenjem, iscedite sunđer i ostavite da se osuši .

Upozorenje:
1. Ne koristiti melaminski sunđer pri brisanju veoma zamašćenih i zakorelih površina (npr. okolo ringli šporeta, rerne itd.), koje nisu dugo čišćene. Zbog veoma velike moći apsorbovanja prljavštine, veoma ga je teško isprati posle brisanja veoma zamašćenih površina.
2. Ne koristiti ili veoma pažljivo koristiti sunđer za brisanje predmeta od veštačke kože, jer zbog jakog efekta može doći i do gubitka boje na tim predmetima prilikom brisanja.
3. Ne koristiti melaminski sunđer za brisanje ekrana televizora, monitora kompjutera, kamera itd. jer se može izgubiti sjaj i funkcija.
4. Prilikom brisanja električnih aparata dobro iscediti sunđer i isključiti aparat iz struje, da ne bi došlo do električnog udara.
5. Ne sme se trljati koža sunđerom, tj. ne sme se koristiti pri kupanju.
6. Čuvati sunđer van domašaja dece i kućnih ljubimaca.

Oduševljena sam belim sunđerom. Bez ikakve hemije očistila sam mikrotalasnu od masnoće. Kao nova je. Svaka preporuka. ( Svetlana Rodić )

Najbolji sunđer za čišćenje lavaboa i kade, i glancanje keramike. Koristila sam ga i za čišćenje prozora, odlično skida prljavštinu i sa stakla i pvc-a i sve to bez hemije, samo pomoću vode. Preporučujem. ( Ivana Filipović )

Dok nismo počeli da koristimo magični sunđer za čišćenje belih tabli, uvek nam je tabla bila umazana od markera. Sa magičnim sunđerom i vodom, očistićete belu tablu sa lakoćom do potpune beline. ( Dragana Jakovljević )

Pričali su mi o magičnom sunđeru kako čisti samo pomoću vode, ali sam bio skeptik. Imao sam nanesenu boju na krilu auta od stuba prilikom češanja kod uparkiravanja. Probao sam magični sunđer i za trenutak sam očistio nanesenu boju. Svaka preporuka !!! ( Nemanja Tomić )

Kada sam kupila magični sunđer, našla sam i način kako da očistim belu kožnu tašnu i kožnu jaknu od prljavštine a da ne idem na hemijsko čišćenje. Sve preporuke!!!
( Nataša Jovanović )


ECO CLEAN

ECO CLEAN

Proizvodi i usluge

Pronađite na sajtu