Stik za čišćenje – Stick

Stik za čišćenje – Stick

Stik za čišćenje

Cena: 220din;
Dimenzije: 5x2cm.

STICK je specijalni stik za čišćenje, proizveden od specijalnih staklenih vlakana. Zahvaljujući svojoj strukturi veoma lako i efikasno čisti zakorele, ulepljene, rđom zahvaćene, išarane i bojom izmazane razne površine samo uz pomoć vode, bez dodatnih hemijskih sredstava. Ima široku upotrebu i veoma je efikasan pri čišćenju raznih metalnih, emajliranih, staklenih, staklokeramičkih, keramičkih, kamenih, plastičnih i pojedinih fasadnih površina.

Može se upotrebljavati u:

1. Kuhinji –  za čišćenje keramičkih pločica, sudopere, metalnog i emajliranog kuhinjskog posuđa (lonaca, šerpi, posuda za pečenje i kuvanje itd.), i šporeta od zakorelosti, kamenca i rđe. Veoma se lako i efikasno čiste od zakorelosti staklokeramičke površine kod šporeta, a da pri tom ne ostaju tragovi od čišćenja.

2. Kupatilu i WC-u –  za čišćenje pločica, tuš-kabine (metalnog, staklenog i plastičnog dela), kade, lavaboa i WC-šolje od masnoća, kamenca i rđe. Veoma se lako i efikasno čiste nanosi kamenca od vode na kadi i WC-šolji.

3. Završnim radovima u građevinarstvu –  za čišćenje umazanih površina (poda, zidova, prozora, vrata itd.) od boje, prilikom farbanja i krečenja stolarije, zidova, itd. Veoma se lako i efikasno čiste umazane staklene površine od boje, a da pri tom ne ostaju tragovi na staklu.

4. Ostalo – za čišćenje išaranih pojedinih fasadnih površina od grafita. Veoma sa lako i efikasno čiste od grafita fasade od fasadne cigle, mermera, glatkog kamena, metala, stakla, kermike itd. Pored toga, veoma lako i efikasno se mogu skidati razne nalepnice sa stakala automobila (nalepnica registracije, koja se veoma teško skida) a da pri tom staklo ostane neozleđeno. Može se koristiti i za čišćenje rđe sa starih alata, oruđa i oružja.

Način upotrebe:
1. Isecite skalpelom ili makazama oko 0,2cm plastični omot stika.
2. Stik možete dodatno ojačati selotejpom ili izolir trakom.
3. Pokvasite stik vodom i započnite čišćenje.
4. Posle čišćenja, potrebno je obrisati krpom čišćenu površinu kako bi se obrisale čestice staklenih vlakana.
5. Zaprljan stik posle čišćenja treba isprati vodom i ostaviti da se osuši.

Upozorenje:
1. Ne skidati sa stika ceo omot, već samo mali deo.
2. U kontaktu sa vodom stik ima veću efikasnost, bolje i lakše čisti.
3. Prilikom korišćenja stika treba nositi gumene rukavice, jer bez rukavica mogu se ozlediti prsti.
4. Treba biti pažljiv prilikom čišćenja obojenih površina, jer zbog velike efikasnosti može se neželjeno skinuti i boja.
5. Potrebno je držati i čuvati stik izvan domašaja dece.

 

 

I dok sam mislio da moram kupiti novu ravnu ploču šporeta zbog teške zakorelosti, naišao sam na ECO CLEAN Stick, pomoću koga sam sa lakoćom bez hemije uklonio zakorelost i vratio ravnoj ploči prvobitan sjaj. Preporučujem!!!
( Miloš Zorić )

Muku sam mučila da očistim ravnu ploču. Čistila sam raznim sredstvima ali uz stik sve je jednostavnije i jeftinije! Toplo preporučujem. ( Svetlana Rodić )

Stik je dobar izbor jer bez jakog pritiskanja možete očistiti bez hemije zakorelost sa raznih površina, a naročito zagorelu masnoću na šporetu. ( Ivana Filipović )

Staklokeramičku ploču šporeta nisam mogla dugo ni sa čim očistiti. Iako sam bila skeptik ipak sam naručila Stik, jer je cena više nego pristupačna. Od srca preporučujem, više nego dobro. Ko poruči ovaj proizvod za male pare biće miran a šporet će uvek sijati kao nov. Sve pohvale za Miloša, koji je u svakom momentu bio na vezi da pomogne. ( Stojanka Brkljač )

Za čišćenje zakorele stare farbe sa pločica, a posebno stakla idealno sredstvo, jer ne ostaju tragovi čišćenja a nisu potrebni rezređivači već samo voda. Možete naći i u mojoj radnji BEOLAK na Kalenićevoj pijaci. Sve preporuke !!!
( Milanko Pavlović )


ECO CLEAN

ECO CLEAN

Proizvodi i usluge

Pronađite na sajtu