O nama

 

ECO CLEAN – EKOLOŠKI PROIZVODI ZA ČIŠĆENJE

 

ECO CLEAN je nov brend sredstava za čišćenje u Srbiji. Predstavlja veoma moćna sredstva za čišćenje kojima nisu potrebne dodatne hemikalije i deterdženti, već čiste razne površine samo uz pomoć vode.
ECO CLEAN sredstva za čišćenje su proizvedena po Eco Friendly tehnologiji, odnosno u njihovom sastavu se ne nalaze hemijski elementi koji su štetni po životnu sredinu, i prilikom čišćenja nisu potrebna dodatna hemijska sredstva, tečnosti i deterdženti, koji zagađuju životnu sredinu, a koji se u domaćinstvima koriste u velikim količinama.
Osim što utiču na očuvanje životne sredine, odnosno sprečavaju dodatno zagađenje vazduha i vode, ovi proizvodi predstavljaju veoma moćna sredstva za čišćenje pomoću kojih se bez velikog napora čiste razne površine.

 

 

ECO CLEAN – SHOP 

 

ECO CLEAN SHOP je internet prodavnica preko koje možete naše proizvode naručiti i kupiti po maloprodajnim cenama. Mi nismo klasična prodavnica, već svoje proizvode šaljemo kurirskom službom do Vas, a Vi plaćate pouzećem.
Proizvode možete naručiti pozivom na naš telefon ili popunjavanjem formulara na stranici proizvodi i mi ćemo Vam proizvode ubrzo poslati brzom poštom. Proizvode ćete platiti po preuzimanju kurirskoj službi.

ECO CLEAN VELEPRODAJA

 

Ukoliko Vam se naši proizvodi dopadaju i zainteresovani ste da i Vaša firma ili prodavnica prodaju ECO CLEAN proizvode na malo, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili forme sajta . Mi ćemo se potruditi da Vam damo najpovoljnije uslove, kako biste i Vi uspešno poslovali i bili zadovoljni.

 

PRODAVNICE GDE MOŽETE TRENUTNO KUPITI ECO CLEAN PROIZVODE

 

TR NUTRISLO, Skadarska 47, Stari grad, Beograd;
TR LULE-DV, Vladetina 5b, Beograd;

 

 

ECO CLEAN pro USLUGE

ECO CLEAN pro USLUGE  obuhvataju:

Uslugu čišćenja grafita i oglašavanje čišćenjem – Graffiti removal and Reverse advertising service.
Uslugu pranja pod pritiskom – Pressure washing service, i
Rentiranje mašina i opreme za pranje pod pritiskom – Rent a pressure washing machine and   pressure washing equipment.

 


ECO CLEAN

ECO CLEAN

Proizvodi i usluge

Pronađite na sajtu